Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Schroefpalen

Een schroefpaal is een bouwmateriaal die als fundering wordt gebruiken.

Bij het bouwen van een tuinhuis , veranda of schuur is het het zetten van de fundering de belangrijkste stap. Hierop rust namelijk het hele gewicht van de constructie en je wil natuurlijk niet dat je in de loop van de tijd verzakkingen krijgt.

Stalen schroefpalen hebben in alle opzichte vele voordelen, dat zijn onder andere de montagesnelheid, geschikt voor elke bodem en te gebruiken voor diverse doeleindes.

Als je schroefpalen vergelijkt met andere funderingen zoals bijvoorbeeld beton, dan is de montage veel sneller. Een fundering schroefpaal wordt namelijk in de grond gedraaid en kan daarna direct worden belast. Hierbij hoeft geen rekening te worden gehouden met het storten en uitharden van beton, zodat je veel sneller door kan werken.

 

De schroefpalen kunnen worden toegepast op vrijwel elke draagkrachtige ondergrond. Als u twijfels heeft over de ondergrond kan er een proefboring worden gedaan. Hieruit kan worden bepaald of de ondergrond geschikt is en welke type schroefpaal u precies nodig heeft. Ook kan in bestaande bestrating schoeffundering worden toegepast. Er worden dan gaten in de bestrating geboord zodat u nagenoeg niks van de fundering ziet.

Voor bijna elk bouwproject kunnen schroefpalen een oplossing bieden. Ze zijn namelijk zeer breed en divers toe te passen. Ze kunnen namelijk ingezet worden als fundament voor een kleine veranda, tuinhuisjes, kantoorunits. Maar ook voor grotere projecten zoals hallen, kassen en tribunes kunnen schoeffunderingen worden gebruikt.

Doordat er een breed scala een schoefpalen bestaat is er voor elk doeleind wel een passende oplossing te vinden. Een goed voorbeeld hiervan zijn zonnepaneel-fundamenten. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor de duurzame energie van zonnepanelen.

Zonnepanelen zijnofferte-aanvraag-cta uitermate geschikt om zich te laten funderen met schoefpalen. Door de snelle montage heeft u mum van tijd uw project gerealiseerd!

Onze series schroefpalen

Schroefpaal E-Serie

Schroefpaal G-Serie

Schroefpaal M-Serie

Schroefpaal F-Serie

Schroefpaal K-Serie

Schroefpaal U-Serie

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *